Franks Ur.Återförsäljare för Glashütte Original
Franks Ur Zenith

TTwatches.com

Här kan du lämna omdöme på köpare & säljare som du gjort affärer med.

Moderator: Jocke

Kategoriregler
Här kan du skapa en post med referenser genom att posta ditt namn i titeln. Då kan de du gjort affärer med dig svara och dela med sig av de erfarenheter de haft med dig som säljare/köpare. Vi ser gärna att posten innehåller värdet på affären för att det ska bli en mera rättvis spegling av vilken nivå det har handlats på.
Negativa poster utan namn raderas.
  • Annons
Glashütte Original

TTwatches.com

Inläggav Threeone » ons 20 maj 2015, 09:03

Hade nyligen nöjet att köpa en Rolex Oyster Perpetual till min blivande fru från TTwatches.com. Hittade klockan på Chrono24, researchade säljaren som hade få men goda referenser på flera olika forum och kan inte annat än instämma.

Naomi svarade konsekvent på mail inom någon timme (när tidsskillnaden tillät) och följde upp frakten när den tog några dagar längre än beräknat. Klockan skickades med EMS från Taiwan och tog fem dagar inklusive Kristi Himmelsfärdshelgen. Det fanns ingen prutmån på klockorna, men då priserna redan från början var väldigt förmånliga spelade det ingen större roll. Klockan beskrevs som 90% nyskick och nyservad på Rolex Service Center i december. Personligen tycker jag den ser sprillans ny ut och är således mer än nöjd med skicket.

Summering: Stark köprek på TTwatches.com.
Threeone
TimeToTalk medlem
 
Inlägg: 2
Blev medlem: tis 03 jun 2014, 22:33

Återgå till Referensavdelningen

Vilka är online

Medlemmar online: Bing [Bot], Google [Bot], Majestic-12 [Bot]

Krons